För entusiastiska balkongodlare

Allt började med att vi flyttade från en stor lägenhet med stor inglasad balkong, till en liten lägenhet med liten balkong.

Vi ville fortsätta med det balkongliv vi vant oss vid men insåg snart svårigheterna med att få ihop odlandet och fikandet. Vi som till och med hade lyckats att övervintra citronträdet på den inglasade balkongen stod nu här i snålblåsten med citronblad som föll ett efter ett.

Det var väldigt svårt att hitta snygg och praktisk inredning för en liten yta. Stora utemöbler för terrasser och trädgårdar fanns det gott om, liksom prydnader och pynt för balkonger. Men det var inte det vi var ute efter.

Det var då vi började leta leverantörer och tillverkare för att starta vår webbshop. Vi vill samla praktiska, vackra, miljövänliga produkter i vår shop så att även vi med begränsade ytor kan odla och trivas på balkongen.

Vi lägger kontinuerligt ut nya produkter vartefter vi hittar dem. Om det är något du saknar i vårt sortiment eller om du hittar något du tycker passar bland våra grejer, så hör av dig på mail eller via kontaktformuläret.

  • Meny

    HemShopBloggVår idéVäxtkraftVillkorKontakt

  • Meny

    HemShopBloggVår idéVäxtkraftVillkorKontakt